Κάλεσμα για Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Απαραίτητη και δίχως άλλη καθυστέρηση κρίνουμε ότι είναι η σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, καθώς όπως διαπιστώθηκε τουλάχιστον 40 ακίνητα και χώροι στον Δήμο μας μεταβιβάστηκαν στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.

Χρειάζονται απαντήσεις άμεσα απο τη δημοτική αρχή ως προς τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την εκχώρηση της δημοτικής μας περιουσίας στο υπερταμείο.

Παρατίθεται το κάλεσμα

Προς:

  1. τον Δήμαρχο Βύρωνα κ.Γρηγόριο Κατωπόδη,
  2. τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα κ.Κώστα Αγγέλη
  3. τους κ.κ.Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα

ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Των:

  1. Μιλτιάδη Μπαντή, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨Μαζί για τον Βύρωνα¨
  2. Πηνελόπης Δάφνη, δημοτικής συμβούλου
  3. Γεωργίου Κριατσιώτη, δημοτικού συμβούλου

Κυρίες και Κύριοι

Κατόπιν της υπ’αριθμόν ΥΠΟΙΚ 0004586 ΕΞ 2018 απόφασης του Υπουργού Οικονομικών (ΦΕΚ Β’ 2320/19-6-18), με την οποία μεταβίβασε στην ΕΤ.Α.Δ 10.199 ακίνητα κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, συνολικού εμβαδού γης 511.357.451 τ.μ και συνολικής δομημένης επιφάνειας 22.601 τ.μ. και με δεδομένο ότι, μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και 40 ακίνητα εντός του Δήμου Βύρωνα τα οποία αναφέρονται μόνο με τον Κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ), χωρίς καμία περιγραφή της θέσης, της έκτασης, της χρήσης και των υπόλοιπων στοιχείων τους,

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ:

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα με μοναδικό θέμα συζήτησης την μεταβίβαση των ακινήτων του Δήμου μας ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.