ΣΟΡΙΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ

Γεννήθηκε στη Λάρισα , αλλά από πολλή μικρή ηλικία ζει στον Βύρωνα.Επαγγελματικά ασχολείται με τον χώρο της αισθητικής και είναι manager group σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών.
Πιστεύει πως η Τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος στον οποίο αναδεικνύεται έμπρακτα η ισότητα των δύο φύλων και η γυναικεία συμμετοχή στα πεπραγμένα του τόπου κρίνεται επιτακτική και αναγκαία. Η γυναίκα του σήμερα λόγω των πολλαπλών ρόλων και των ερεθισμάτων της μπορεί να συνταιριάζει δράσεις, συμπεριφορές, ανθρώπους και πολιτικές, στοιχεία που την καθιστούν ικανή να ενισχύσει αποφασιστικά την κοινωνία.
Είναι αναγκαία η παρουσία της θηλυκής ποιότητας στην άσκηση της διοίκησης γιατί τα προβλήματα πάντα είναι σύνθετα. Η γυναικεία αντίληψη για την επίλυση ενός προβλήματος είναι η κοινή συνισταμένη όλων των απόψεων, όλων των αποχρώσεων, γιατί τίποτα δεν είναι μαύρο – άσπρο.
Ελπίζει πως τα προβλήματα όπως της καθαριότητας, του πρασίνου και του φυσικού πλούτου της περιοχής μας, η διαχείρισης της ανακύκλωσης και η αξιοπρέπεια της καθημερινής διαβίωσης του πολίτη πρέπει να είναι προτεραιότητες για την νέα διοίκηση του Βύρωνα .Γι’ αυτό πιστεύει και στηρίζει το «Μαζί για τον Βύρωνα» και τον Μίλτο Μπαντή στις εκλογέςτης 26ης Μαΐου 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *