ΤΖΟΥΛΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στον Βύρωνα όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Κατάγεται από την ιστορική Βίνιανη Ευρυτανίας . Είναι ενεργό στέλεχος της Ομοσπονδίας εργατοϋπαλλήλων χημικής βιομηχανίας Ελλάδος ενώ έχει διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) Βύρωνα.
Πήγε σχολείο στο 5ο Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο Βύρωνα. Είναι πτυχιούχος λογίστρια από το ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και κάτοχος diploma για Digital MarkeFng από το ALBA Graduate Business School. Εργάζεται στον κλάδο από το 2005, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια έχει ειδίκευση στην οικονομική ανάλυση πιστωτικού ελέγχου και κινδύνων.
Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και χειρίζεται άριστα εφαρμογές πληροφορικής.Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και συμμετέχει ενεργά και εθελοντικά σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις.
Με πάθος και συνέπεια, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις της.η Τζούλυ Αναστασίου είναι έτοιμη να παλέψει για την επίτευξη και υλοποίηση έργων που ρόλος τους θα είναι μόνον να κάνουμε τον δήμο μας πιο όμορφο και ένα ακόμη καλύτερο μέρος για να ζεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *