ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΖΟΥΛΥ

Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στον Βύρωνα όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα. Κατάγομαιαπό την ιστορική Βίνιανη Ευρυτανίας . Είμαι ενεργό στέλεχος της Ομοσπονδίας εργατοϋπαλλήλων χημικής βιομηχανίας Ελλάδος ενώ έχω διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) Βύρωνα.
Πήγα σχολείο στο 5ο Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο Βύρωνα. Είμαι πτυχιούχος λογίστρια από το ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και κάτοχος diploma για Digital MarkeFng από το ALBA Graduate Business School. Εργάζομαι στον κλάδο από το 2005, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια έχω ειδίκευση στην οικονομική ανάλυση πιστωτικού ελέγχου και κινδύνων.
Μιλάω αγγλικά και γαλλικά και χειρίζομαι άριστα εφαρμογές πληροφορικής.Ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό και είμαι στην ομάδα aqua aerobics και arFsFc aqua dance στο κολυμβητήριο του Βύρωνα ενώ συμμετέχω ενεργά και εθελοντικά σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις.
Με διακρίνει πάθος για συνέπεια, τόσο στα λόγια μου όσο και στις πράξεις και για αυτό θαπαλέψω για την επίτευξη και υλοποίηση έργων που ρόλος τους θα είναι μόνον να κάνουμε τον δήμο μας πιο όμορφο και ένα ακόμη καλύτερο μέρος για να ζεις.. #ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *