ΚΑΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Καπάνης γεννήθηκε το 1969 στα Τρίκαλα.Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.
Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως γυμναστής σε δημόσιο δημοτικό σχολείο.
Είναι κάτοχος 7ου DAN στο TAE-KWON-DO.Εχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ομάδος με συμμετοχή σε Ολυμπιάδα στο άθλημα, του TΑΕ – KWON-DO.
Διατηρεί τη σχόλη A.C VIRONA – PALMOS TAE KWON DO στον Βύρωνα.
Με πολύ πλούσιο βιογραφικό και επιτυχίες τόσο σε πανελλήνιο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει κάνει τον Βύρωνα πολλές φορές υπερήφανο με τις διακρίσεις και τα μετάλλια που έχει κατακτήσει.
Ήταν πρωταθλητής Ελλάδας TAE KWON DO και κάτοχος Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών τίτλων επί σειρά ετών.
Ή μαχητικότητα και η πίστη που τον διακρίνει γι αυτό που κάνει με τόσο πάθος, καθώς και η αφοσίωση είναι εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα του, που πραγματικά κερδίζουν.
Λόγο ενασχόλησης και τρόπου ζωής τόσα χρόνια με τον Αθλητισμό, το μέλημα του είναι η κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο δήμο μας.Θεωρεί αυτονόητο και επιβάλλεται να υπάρχουν χώροι καλό συντηρημένοι στον Δήμο μας ,ώστε να μπορούν όλες οι ηλικίες να ασχολούνται με την άθληση, όπως άλλωστε και σε όλεςτις Ευρωπαϊκές πόλεις υπάρχουν πάρκα και προγράμματα για όλες τις ηλικίες από την προσχολική μέχρι και την τρίτη ηλικία..
Γιατί η καλή φυσική κατάσταση είναι αγωγή πνεύματος και ψυχής, προάγει την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση του ατόμου. Επίσης πολύ σημαντικό κομμάτι είναι τα προγράμματα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα που ο Δήμος πρέπει να εντάξει στο πρόγραμμα του εξάλλου “…Ή άσκηση σωματικών και αθλητικών δραστηριοτήτων συνιστά για τα άτομα με ειδικές, σωματικές ή πνευματικές αναπηρίες, εξέχον μέσον ατομικής ανάπτυξης, αποκατάστασης, κοινωνικώς ένταξης και αλληλεγγύης και για τους λόγους αυτούς πρέπει να ενθαρρύνεται…”
Πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να γίνουν βήματα μπροστά σε αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι που δυστυχώς είναι παραμελημένο. Μέσα από το πρόγραμμα του «Μαζί για τον Βύρωνα» ελπίζει ότι μπορεί να γίνει αρωγός σε αυτό τον τομέα, να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και την αγάπη του για τον αθλητισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *