ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργος Καρλατήρας γεννήθηκε στο Θησείο και κατοικεί στον Βύρωνα με την οικογένεια του.Από πολύ νωρίς μπήκε στον εργασιακό στίβο χωρίς να φοβάται την ενασχόληση με σκληρές δουλειές.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με δική του επιχείρηση στην κεντρική λαχαναγορά στον Ρέντη.Καθημερινά έρχεται σε επαφή με τα προβλήματα των εργαζομένων αλλά και των πολιτών του δήμου.
Είναι πατέρας αλλά και παππούς και τα θέματα που αφορούν τους παιδικούς σταθμούς, δεν μπορούν παρά να τον προβληματίζουν. Παιδιά που μένουν εκτός Παιδικών Σταθμών, ανεπαρκής αριθμός κτιρίων και αιθουσών, υποδομές που δεν πληρούν τις προδιαγραφές για σύγχρονη προσχολική αγωγή, έλλειψη μονίμου προσωπικού και αδικαιολόγητη οικονομική επιβάρυνση των γονέων.
Πιστεύει ότι όλα τα παιδιά της πόλης πρέπει να γίνονται δεκτά δωρεάν στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, όπως ισχύει αντίστοιχα για το δημόσιο σχολείο.
Ενα ακόμα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά το προσωπικό είναι ότι περίπου οι μισοί παιδαγωγοί είναι συμβασιούχοι με ετήσιες συμβάσεις του ΕΣΠΑ που ανανεώνονται.
Τα προβλήματα στον Δήμο μας είναι πολλά και σε πολλά επίπεδα, γι’ αυτό σαν ενεργός πολίτης επέλεξε σε αυτές τις εκλογές να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μίλτου Μπαντή «Μαζί για τον Βύρωνα».Διότι ο Δήμος μας θέλει τόλμη, ιδέες και όρεξη για δουλειά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *