ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΟΥ ΦΑΝΗ

Η Φανή γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Καρδίτσας.
Σπούδασε νοσηλευτική στη Βόλο αλλά τελικά την κέρδισε ο Βύρωνας όπου ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της.
Επαγγελματικά, διατηρεί κατάστημα με παιδικά ρούχα 23 χρόνια τώρα, στην περιοχή μας με μεγάλη επιτυχία.
Στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλήτρια στο Αλμα εις ύψος και καταγράφει πανθεσσαλικό ρεκόρ στην κατηγορία των κορασίδων. Ως Ελεύθερος επαγγελματίας, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.
Με συγκεκριμένα παραδείγματα και πρωτοβουλίες, οι ίδιοι οι καταστηματάρχες της περιοχής μας πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Οργάνωσαν δράσεις για να τονωθεί η αγορά και προσπάθησαν να δώσουν γιορτινό και χαρούμενο τόνο (Χριστούγεννα – Καλοκαίρι) και σε αυτό, ο Δήμος ήταν σε όλα ο μεγάλος απών.
Μην ξεχνάμε ότι επιλέγοντας να ψωνίζουμε από την τοπική αγορά επιτυγχάνουμε: την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μας και κυρίως προστατεύουμε, εκτός από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να έχουν δουλειά στον τόπο τους.
Εμείς οι ίδιοι, μέσα από τις επιλογές μας μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα. Να αποκτήσουμε συνείδηση υπέρ της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Υπέρ των τοπικών καταστημάτων.Αποφάσισε να στηρίξει τον Μίλτο Μπαντή και το «Μαζί για τον Βύρωνα» γιατί οι απόψεις και το πρόγραμμα, καθώς και οι θέσεις του για την επιχειρηματικότητα την βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη. Δυστυχώς και σε αυτό το κομμάτι ο Δήμος είναι απών.
Πιστεύει λοιπόν ότι οι λύσεις έρχονται αν υπάρχει πολιτική βούληση, πρόγραμμα, σωστός σχεδιασμός και καταγραφή των προβλημάτων και είναι πεπεισμένη ότι ο Μίλτος Μπαντής είναι η καταλληλότερη επιλογή για τον δήμο του Βύρωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *