ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο Σταύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1970. Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Βύρωνα και από πολύ νωρίς τον κέρδισε η τέχνη, αφού από το γυμνάσιο ήδη είχε δημιουργήσει ερασιτεχνικό θίασο μαζί με άλλους Βυρωνιώτες της ηλικίας του.
Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του με κυριότερους σταθμούς τα «Εγκλήματα», «Με θέα στο πέλαγο», «Η απλή μέθοδος των τριών», «Λόλα»Μεγάλη του αδυναμία είναι το θέατρο όπου έχει καταγράψει αρκετά χιλιόμετρα και επιτυχίες στο θεατρικό σανίδι, έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς θεατρανθρώπους της εποχής μας.
Στο Δήμο μας από το 2010 έως το 2014 ήταν μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού κέντρου και παλαιότερα είχε διατελέσει δάσκαλος θεατρικής αγωγής σε δημοτικά σχολεία.
Παλαιός φίλος και συνεργάτης με τον Μίλτο Μπαντή, με αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση ενώνουν τις σκέψεις και τα οράματα τους, για το κοινό καλό του Βύρωνα.
Στις εκλογές του 2019 είναι δυναμικά παρών, με ιδέες, με σχέδιο για την πολιτιστική μας κληρονομιά, με προγράμματα για όλες τις ηλικίες. «Μαζί για τον Βύρωνα, μαζί για τον Πολιτισμό»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *