ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΝΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βύρωνα.
Σπούδασα στην Αγγλία, οικονομική και κοινωνική ιστορία. Αποφοίτησα από το South – EastLondon College ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών με ειδίκευση στην Αγγλική, την Ιταλική και την Ισπανική.
Είμαι ιδιοκτήτρια μαζί με το σύζυγο μου των κέντρων ξένων γλωσσών «Παπαγεωργίου».
Η παρουσία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι συνεχής και αδιάλειπτη από το 2002. Υπήρξα Αντιδήμαρχος πολιτισμού (2009) & (2012-2014) και το (2010) ορίζομαι Αντιδήμαρχος παιδείας.
Από το ( 2003) ως Πρόεδρος του κέντρου μελέτης χορού «Ισιδώρας & Ρευμουνδου Ντάνκαν» πραγματοποιήσαμε σημαντικό έργο και εκδηλώσεις που τοποθετούν το κέντρο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν πρόεδρος στην «Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών» του δήμου Βύρωνα, σημειώνονται καλλιτεχνικές και κοινωνικές δράσεις προσφοράς , πάντα κοντά στις γυναίκες εντός και έκτος των συνόρων της πατρίδας μας.
Πιστεύω με όλη μου την ψυχή ότι μέσα από την τέχνη ανακαλύπτουμε το ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα και αν συνδυάσουμε το ταλέντο και τις γνώσεις στην παιδαγωγική καιτην απόλυτη χαρά που παίρνεις όταν παράγεις τέχνη, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να σε δικαιώσει.
Υποστήριξα σε όλη μου τη ζωή και συνεχίζω να υποστηρίζω πως μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, οι νέες γενιές κάνουν βήματα μπροστά με καθαρό μυαλό και πρωτοπόρες ιδέες.
Αυτός είναι ο Βύρωνας που ονειρεύομαι, αυτός είναι ο Βύρωνας που επιθυμώ .. με επίπεδο, αισιοδοξία, εξωστρέφεια, ανοιχτά μυαλά που οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *