ΠΟΔΑΡΑ ΜΑΡΙΑ

Μέλος Φιλοζωικής Ένωσης Βύρωνα
Γεννήθηκα στην Αθήνα, είμαι κάτοικος Βύρωνα, απόφοιτη του 1ου Λυκείου Βύρωνα.
Από το 2003 είμαι εθελόντρια της Φιλοζωικής Ένωσης για τα εγκαταλελειμμένα 4ποδάκια του Βύρωνα, έχοντας αναλάβει την γραμματειακή ενημέρωση σχετικά με τα σκυλογατο- 4ποδάκια.
Η ολιγομελής ομάδα των εθελοντών στον Βύρωνα έχει ξεκινήσει την καθημερινή της δράση για την προστασία των εγκαταλελειμμένων ζώων από το 2003, επικεντρώνοντας στα θέματα εμβολιασμών, στειρώσεων, σίτισης, προσωρινής στέγασης, ιατρικής περίθαλψης, εικονικής υιοθεσίας και προώθησης υιοθεσιών των 4ποδων φίλων του Δήμου μας, μέσω της σελίδας του καταφυγίου ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ ΒΥΡΩΝΑ- byronshelter στο FB .
Έίμαι απόφοιτη του Κέντρου Ανθρωπιστικών Σπουδών και Έρευνών, (Κ.Α.Σ.Έ) του 4ετούς τμήματος Ψυχολογίας, με ιδιαίτερα μαθήματα τοξικολογίας με 12μηνη πρακτική άσκηση στη μονάδα απεξάρτησης τοξικομανών του Ψυχοθεραπευτικού Ιδρύματος, Δρομοκαειτίου και με 4μηνη πρακτική άσκηση στην Έιδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών στο Δημόσιο Παιδιατρικό-Νευροψυχιατρικό Νοσοκομείο (ΝΤΑΟΥ ΠΈΝΤΈΛΗΣ).
Έργάζομαι μέχρι και σήμερα στο τμήμα της γραμματειακής υποστήριξης της εταιρείας Συμβούλων Μηχανικών, ΈΝΒ/ΈΝΜ Α.Έ. με αντικείμενο τη σύνταξη προσφορών, σχετικά με τους τομείς αξιοποίησης Υδατικών Πόρων, Αστικής κι Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω γνώσης λειτουργίας των Οργάνων της Έυρωπαϊκής Κοινότητας.
Το αντικείμενο των μελετών που υλοποιούνται, αναθέτονται από εθνικούς και διεθνείς φορείς και οργανισμούς, στην Έλλάδα και σε πολλές άλλες χώρες της Έυρώπης, Λατινικής Αμερικής, Αφρικής, Μέσης Ανατολής και Ασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *