ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ

Λογίστρια-Φοροτεχνικός, Εργασιακή Σύμβουλος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα, όπου έζησα μέχρι τα 18 μου.
Σπούδασα Λογιστική και Διοίκηση Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Πειραιά.
Από το 2005 ζω και εργάζομαιστον Βύρωνα. Απασχολούμαι ως Λογίστρια-Φοροτεχνικός, Εργασιακή Σύμβουλος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην εταιρεία MIARIS BROS TAX FIRM.
Από το 2018είμαι επιστημονικός συνεργάτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,συμβουλεύω τα μέλη του και αρθρογραφώ στην ιστοσελίδα του.
Είμαι μέλος τουΔιοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Φορολογούμενων Ελλάδος.
Στο εγχείρημα της ενασχόλησης με τα κοινά , συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές τουΔήμου Βύρωνα, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μίλτο Μπαντή και την παράταξη Μαζί για τον Βύρωνα.
Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός που αγκαλιάζει και επηρεάζει άμεσα τους πολίτες. Είναι εκλογές που αφορούν το σπίτι μας, την γειτονιά μας, τον χώρο στον οποίο ζούμε και αναπνέουμε, τον τόπο μας γενικότερα.
Ενας Δήμος δεν μπορεί να σταματήσει να αλλάζει. Οι ανάγκες των δημοτών με το πέρασμα του χρόνου αλλάζουν συνεχώς,έτσι και ο Δήμος θα πρέπει να βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτές.
Ο Δήμος πρέπει να εξυπηρετεί τον Δημότη και όχι το αντίθετο. Επιδίωξή μου αλλά και της δημοτικής παράταξης που συμμετέχω είναι η άμεση δημοκρατία και η συμμετοχή των πολιτών. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα εργαστώ σκληρά για να έρθουν οι αλλαγές που επιθυμούν οι Δημότες.
Θέλω ένα Δήμο στον οποίο ο Δημότης θα έχει τον πρώτο και κυρίαρχο ρόλο, θα συμμετέχει και δεν θα είναι απλός παρατηρητής.
Για όλους αυτούς τουςλόγους, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Μίλτο Μπαντή, έναν νέο άνθρωπο οοποίος μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση και εκσυγχρόνιση του Δήμου μας με έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες.
Οι νέοι μπορούν και θέλουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *