ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννήθηκε το 1978 στο Βύρωνα, όπου και κατοικεί έως σήμερα.
Βασικό της μέλημα αποτελεί η αναβάθμιση των δομών και των υποδομών τηςπεριοχής, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας και η καθημερινότητα των παιδιών μας.
Φοίτησε στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της με την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Φυσική Περιβάλλοντος,σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας στο αστικό περιβάλλον.
Από το 2002 έως το 2010, απασχολήθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Ομάδα Μελετών Κτηριακού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνεχεία, και μετουσιώνοντας την επιστημονική γνώση σε πράξη, απασχολείται από το 2010 στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ)του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΝ), με βασικό αντικείμενο την οικιστική ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών και στόχο την αναβάθμιση τους μέσω χρηματοδοτούμενων δράσεων από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους.
Από το 2014 έως το 2016 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Βύρωνα εκπροσωπώντας την παράταξη «Μαζί για τον Βύρωνα», έχοντας ως βασικό μέλημα την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών της περιοχής μας.
Από το 2018 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *