ΣΦΥΡΗ ΑΘΗΝΑ

Η Αθηνά Σφυρή, γεννήθηκε το 1987 και αποτελεί γέννημα θρέμμα του Βύρωνα όπου μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας τμήμα Λογιστικής έκανε MBA και μετεκπαίδευση στην αντιμετώπιση του «βρώμικου» χρήματος και της χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας.
Με συνδικαλιστική δράση από το Λύκειο μέχρι και το Πανεπιστήμιο εκδήλωσε από νωρίς την πρόθεσή της να εμπλακεί στα κοινά. Στην πορεία έγινε μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ΟΕΕ και Φορολογική Σύμβουλος – Συνεργάτης του Επαγγελματικού Ελλάδος ΕΕΑ .
Παράλληλα με την συνδικαλιστική της δράση, σημαντική είναι η συμμετοχή της σε πρωτοβουλίες με εθελοντική δράση .
Από το 2012 έως και σήμερα διατηρεί λογιστικό γραφείο στο Βύρωνα, ενώ το 2017 ίδρυσε εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβουλών και ανάπτυξης επιχειρήσεων.
Στόχος της στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό στίβο είναι η συμβολή της μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες στην αναστροφή του αρνητικού κλίματος που αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
Σε αυτό το πλαίσιο η δημιουργία υποδομών διαρκούς υποστήριξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, όπως το γραφείο διασύνδεσης των επιχειρήσεων στο Δήμο αποτελούν βασικές της προτεραιότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *