ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Εδώ και μία εικοσαετία ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου στην Αθήνα,ασχολούμενος κυρίως με θέματα Εμπορικού, Αστικού και Φορολογικού Δικαίου. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Βύρωνα, εξακολουθεί να διαμένει εκεί, ενώ και τα δύο παιδιά του φοιτούν στα δημόσια σχολεία της πόλης.
Ο Βύρωνας μοιάζει να είναι η μόνη περιοχή στην οποία μπορεί να ζήσει, και δεν μπορεί να ‘’ξεφύγει’’ από την πόλη, τις γειτονιές και τους ανθρώπους της.
Η πρώτη του συμμετοχή, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ήταν στιςεκλογές του 2014, με τον συνδυασμό, φυσικά, του Μίλτου Μπαντή, ο οποίος ήταν και αυτός που τον προέτρεψε και τον έπεισε να ξεπεράσει τους, όποιους,δισταγμούς του.
Θεωρεί ότι όταν κάποιος γκρινιάζει τόσο πολύ για τα στραβά της πόλης του, όσο ο ίδιος, οφείλει και να αναλάβει ένα μέρος της ευθύνης για την αλλαγή όσων τον ενοχλούν.
Η προσωπική, λοιπόν, απόλυτη εκτίμηση στο πρόσωπο του Μίλτου Μπαντή, έξω από οποιεσδήποτε κομματικές συμφωνίεςή διαφωνίες, τον έπεισε ότι οι πολίτες αυτής της πόλης, μαζί, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *