ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Γεννήθηκα στον Βύρωνα το 1954.
Είμαι απόφοιτος της σχολής λιμενικών και σήμερα είμαι απόστρατος με τον βαθμό του ανθυπασπιστή Λιμενικού Σώματος.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
Ημουν μέλος της εθνικής ομάδας σκοποβολής και το 1981 & 1982 έλαβα μέρος στους βαλκανικούς αγώνες. Ιδρυτικό μέλος του ΣΕΠΣ, προπονητής και μέλος της σχολής ΝαυτικώνΔοκίμων.
Προπονητής Γ’ κατηγορίας στη Γ.Γ. Αθλητισμού. Επίσης ανήκω στη δύναμη προπονητών ΑΣΑΕΔ, έχοντας συνοδέψει την ομάδα στις εξής χώρες : 1993-Νορβηγια, 1995-Ιταλια, 1999-Κροατια.
Τέως προπονητής της προ-ολυμπιακής ομάδας. 1998-2002 έφορος γηπέδων στον αθλητικό οργανισμό και στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Βύρωνα.
Υπήρξα πρόεδρος της Δόξας Βύρωνα, στην πιο δύσκολη καμπή της ομάδας και μέσα σε δυο χρόνια κατάφερα να την ανεβάσω από την Γ’ στην Α’ Κατηγορία Αθηνών και να την ξεχρεώσω από όλους τους πιστωτές της.
Για την προσφορά αυτή ανακηρύχτηκα ομόφωνα από την Γ.Γ ως επίτιμος πρόεδρος της ομάδας. Εχω διατελέσει Γ.Γ της Αναγέννησης Βύρωνα, Αντιπρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου Βύρωνα και Αντιπρόεδρος του συνδέσμου Πρωταθλητών Σκοποβολής.
Υπήρξα προπονητής της Σκοπευτικής ομάδας του Α.Γ.Σ.Β.Ι και της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, μέλος του ΔΣ του συλλόγου Νέοι Βύρωνα, της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρίας, του Σωματείου Λιμενοφυλάκων, του Συλλόγου Κρητικών και τέλος του Συλλόγου Ποντίων.
Το 2018 ο Δήμος Βύρωνα στην γιορτή του αθλητή μου κάνει την τιμή να με βραβεύσει για την συνολική προσφορά μου στον αθλητισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *