ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ

Λογίστρια-Φοροτεχνικός, Εργασιακή Σύμβουλος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα, όπου έζησα μέχρι τα 18 μου.

Σπούδασα Λογιστική και Διοίκηση Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Πειραιά.

Από το 2005 ζω και εργάζομαιστον Βύρωνα. Απασχολούμαι ως Λογίστρια-Φοροτεχνικός, Εργασιακή Σύμβουλος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην εταιρεία MIARIS BROS TAX FIRM.

Από το 2018είμαι επιστημονικός συνεργάτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,συμβουλεύω τα μέλη του και αρθρογραφώ στην ιστοσελίδα του.

Είμαι μέλος τουΔιοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Φορολογούμενων Ελλάδος.

Στο εγχείρημα της ενασχόλησης με τα κοινά , συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές τουΔήμου Βύρωνα, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μίλτο Μπαντή και την παράταξη Μαζί για τον Βύρωνα.

Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός που αγκαλιάζει και επηρεάζει άμεσα τους πολίτες. Είναι εκλογές που αφορούν το σπίτι μας, την γειτονιά μας, τον χώρο στον οποίο ζούμε και αναπνέουμε, τον τόπο μας γενικότερα.

Ενας Δήμος δεν μπορεί να σταματήσει να αλλάζει. Οι ανάγκες των δημοτών με το πέρασμα του χρόνου αλλάζουν συνεχώς,έτσι και ο Δήμος θα πρέπει να βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτές.

Ο Δήμος πρέπει να εξυπηρετεί τον Δημότη και όχι το αντίθετο. Επιδίωξή μου αλλά και της δημοτικής παράταξης που συμμετέχω είναι η άμεση δημοκρατία και η συμμετοχή των πολιτών. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα εργαστώ σκληρά για να έρθουν οι αλλαγές που επιθυμούν οι Δημότες.

Θέλω ένα Δήμο στον οποίο ο Δημότης θα έχει τον πρώτο και κυρίαρχο ρόλο, θα συμμετέχει και δεν θα είναι απλός παρατηρητής.

Για όλους αυτούς τουςλόγους, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Μίλτο Μπαντή, έναν νέο άνθρωπο οοποίος μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση και εκσυγχρόνιση του Δήμου μας με έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες.

Οι νέοι μπορούν και θέλουν!

ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

Ο Αλέκος Χρυσοβέργης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βύρωνα Αττικής.

Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την κλίση του προς τη μουσική και ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα μαθαίνοντας κιθάρα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του δούλεψε ως μουσικός, τραγουδιστής, αλλά και μαέστρος μουσικών σχημάτων, χρησιμοποιώντας αυτή την πολύτιμη εμπειρία για να διαμορφώσει μια σφαιρική άποψη για το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Σήμερα δικαίως αναγνωρίζεται ως ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς συνθέτες στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, μιας και έχει γράψει χιλιάδες τραγούδια, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων έγιναν τεράστιες επιτυχίες και εκτελέστηκαν από σημαντικότατους καλλιτέχνες, σημαδεύοντας έτσι για πάντα το λαϊκό πεντάγραμμο που αντιπροσωπεύει την αυθεντική ελληνική μουσική. Καταλυτική δε, υπήρξε η ικανότητά του στο να αναγνωρίζει και να αξιοποιεί από πολύ νωρίς τα νέα ταλέντα που υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον.

Ως και σήμερα συνεχίζει να συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά ποτέ δε παύει να αναζητά το “νέο αίμα” που θα προσφέρει κάτι το διαφορετικό στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Παράλληλα, διδάσκει φωνητική και σύνθεση σε ανθρώπους με όρεξη για μάθηση και βλέψεις προς μια αντίστοιχη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύκλος του ως άνθρωπος έχει ολοκληρωθεί και στον προσωπικό τομέα, αφού είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη σύζυγό του Ειρήνη,με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Αλέξανδρο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η οικογένειά του αποτελεί και την πηγή έμπνευσής του.

Με τον Μίλτο Μπαντή συναντήθηκε αυτοδιοικητικά το 2014, όπου για πρώτη φορά αποφασίζει να κατέβει σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Βύρωνα της καρδίας του. Στο πρόσωπο του Μίλτου βλέπει έναν άνθρωπο με γνώση, με πάθος, με εμπειρία που εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη, γι αυτό αποφάσισε και το 2019 να είναι και πάλι στο πλευρότου.

Η μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία, η προσφορά του αλλά και η εμπειρία του είναι πέρα από κάθε αμφιβολία μεγάλη κληρονομιά, όχι μόνο για τον Δήμο του Βύρωνα αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε στην Αθήνα και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Χαλκίδα.

Από την εφηβεία και μέχρι τώρα, ζει και μεγαλώνει τους δύο γιούς της Θοδωρή και Χρήστο, στην πόλη του Βύρωνα.

Η επαγγελματική της καριέρα διαμορφώθηκε στον εμπορικό χώρο, με εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των πωλήσεων.

Μετά από μια πολυετή πορεία σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, σε θέσεις εκτελεστικές και διοικητικές, σήμερα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και εισηγήτρια σε βιωματικά προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Η συμμετοχή της στο σχήμα «Μαζί για τον Βύρωνα», δίπλα στον Μίλτο Μπαντή, είναι ο μόνος δρόμος ο οποίος της δίνει την δυνατότητα να συνδράμει στην προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματος των κατοίκων του Βύρωνα για μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη πόλη.

Την πόλη στην οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μας…

ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Χειρουργός Οφθαλμίατρος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών -διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης. Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας.

Με ενεργό πολιτική θέση ήδη από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια, υπηρέτησε επίέτη την κοινωνία του Βύρωνα ως ιατρός του ΙΚΑ Νέας Ελβετίας, ενώ συνεχίζει να προσφέρεια φιλοκερδώς τη βοήθειά του στο Χαμόγελο του Παιδιού, εξετάζοντας οφθαλμολογικά όλα τα παιδιά της Στέγης Καρέα.

Πιστεύει σε μια νέα πορεία για το Βύρωνα, με υποδομές και καλή ποιότητα ζωής, σωστή και έντιμη διοίκηση και κυρίως σχέδιο και όραμα για το μετασχηματισμό του Βύρωνα σε μια δυναμική και μοντέρνα πόλη εντός του αστικού ιστού της μητροπολιτικής Αθήνας.

ΤΣΟΥΡΕΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βύρωνα από Μεσσήνια μητέρα και Βυρωνιώτη πατέρα.

Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.

Αποφοίτησε το 2013, όπου με τις εισαγωγικές εξετάσεις εισήχθη και σπούδασε στο Α.Τ.Ε.Ι Χαλκίδας στο τμήμα Λογιστικής.

Γνωρίζει Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

Εργάζεται στο λογιστήριο Ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά από το 2009, ως υπεύθυνη στο τμήμα πιστωτικού ελέγχου.

Παράλληλα ασχολείται επί 10ετίας με τον σύλλογο αποδήμων Κεφαλοβρυσιτών στον οποίο τα τελευταία 2 χρόνια από τη θέση της προέδρου, προσπαθεί για την αναγέννηση καθώς επίσης και για την διατήρηση και σύσφιξη των επαφών των μελών του

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1974 και είναι μέλος πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας.

Διαμένει στο Βύρωνα από το 1992, όπου και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το 2001, εισήχθη στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του ΕΚΑΒ, από το οποίο αποφοίτησε με «Αριστα» και έλαβε την ειδικότητα «Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου».

Το 2004, διορίστηκε στο ΕΚΑΒ Αθηνών, όπου και εργάζεται έως σήμερα. Εχει εκπαιδευτεί σε εξειδικευμένα σεμινάρια και κατέχει τους τίτλους PHTLS και BLS. Παράλληλα, είναι φοιτητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα «Δημόσιας Διοίκησης».

Εχει έντονη συνδικαλιστική δράση ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και διατελεί γραμματέας στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΕΚΑΒ.

Το πάθος για ενεργή παρουσία και προσφορά στα κοινά του Βύρωνα, τον οδήγησαν να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Μαζί για τον Βύρωνα» με επικεφαλής τον Μίλτο Μπαντή, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την πόλη που ζει και εργάζεται.

Στόχος του είναι με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα ένα καλύτερο αύριο για Βύρωνα της ΚΑΡΔΙΑΣ μας

ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ ΣΑΛΩΜΗ

Γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στον Βύρωνα.

Κατάγεται από το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας.

Το χάντμπολ έγινε η αδυναμία της από πολύ μικρή ηλικία και διακρίθηκε σε αυτό.Χρόνια παίκτρια του Αθηναϊκού, μετά της Αναγέννησης Βύρωνα και σήμερα της ΑΕΚ Βύρωνα.

Εχει τελειώσει ΙΕΚ λογιστικής και ακολούθησε τον πατέρα της στην οικογενειακή επιχείρηση στον Ασπρόπυργο με αντικείμενο την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων.

Το 2010 και το 2011 ήρθαν στη ζωή της ο Βασίλης και ο Κωνσταντίνος.

Φέτος επέλεξε να ασχοληθεί με τα κοινά δίπλα στον Μίλτο Μπαντή.

Μέλημα της είναι να συμβάλλει στο δήμο που έχει μεγαλώσει και αγαπάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να γίνει η φωνή των πολιτών για ένα Βύρωνα λειτουργικό για όλες τις ηλικίες, για ένα Βύρωνα καθαρό από όλες τις απόψεις.

Για ένα Βύρωνα δίκαιο για όλους, Για ένα Βύρωνα ….Για τον δικό μας Βύρωνα γιατί όλοι “μαζί” μπορούμε!

ΤΣΕΛΙΟΣ ΤΑΣΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βύρωνα.

Εχω σπουδάσει σε σχολή εμποροπλοιάρχων και 35 χρόνια τώρα ασχολούμαι στον κλάδο των επιχειρήσεων ,στον τομέα της μαζικής εστίασης με οικογενειακή επιχείρηση.

Σαν ενεργός πολίτης και πολύ καλός γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , έχω ασχοληθεί με τα θέματα και τα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής σαν Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Υποστηρίζω πως η ενασχόληση με την πολιτική, στη σωστή της μορφή απαιτεί μεράκι, ικανότητες και πρόθεση για τη λύση προβλημάτων.

Στις εκλογές της 26 ης Μαΐου, συντάσσομαι με τον Μίλτο Μπαντή και το Μαζί για τον Βύρωνα, γιατί σε αυτή τη φάση που βρίσκεται ο Δήμος μας κανείς δεν περισσεύει.

Ολοι μαζί πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να αλλάξει η εικόνα της πολης μας!

ΤΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και από το 1978 είναι μόνιμος κάτοικος Βύρωνα( Τέρμα Αγίου Αρτεμίου).

Τελείωσε το 13ο Λύκειο Αθηνών ( Γούβα) και σπούδασε στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.Από το 1987-2015 ήταν δάσκαλος στο 4ο Δημοτικό Βύρωνα (Χαραλαμπόπουλου) και από το 2015 έως σήμερα είναι Υποδιευθυντής στο 12ο Δημοτικό Βύρωνα.

Από το 2014 έως σήμερα είναι μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Βύρωνα και τα δυο τελευταία χρόνια Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Βύρωνα.

Δραστηριοποιείται από το 2014 στον Συνδυασμό « Μαζί για τον Βύρωνα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μίλτο Μπαντή. Συμμετέχει στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δίνοντας έμφαση στα θέματα Πολιτισμού και Παιδείας .

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας και μεγάλωσα στον Βύρωνα.

Σπούδασα στο ιδιωτικό κολλέγιο BCA College Marketing και Δημόσιες Σχέσεις.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, καθώς και μετά την αποφοίτηση μου, εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση “Φούρνος Σωτηρίου” (αρτοποιείο – μίνι μάρκετ).

Δραστηριοποιήθηκα στον ιδιωτικό τομέα, εργαζόμενη ως υπεύθυνη δικτύου καταστημάτωνστην εταιρεία “ROMANO” και στην συνέχεια, σε αντίστοιχη θέση, στην εταιρεία “Μorgan – Ysats”.

Έχοντας μεγαλώσει στον Βύρωνα, γνωρίζω τις ανάγκες και τα προβλήματα του Δήμου μας από κοντά. Θέλω να προσφέρω ότι μπορώ για να βελτιωθεί η κατάσταση στην περιοχή μας και κρίνω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις όποιες απαιτήσεις παρουσιαστούν.

Επιθυμία μου είναι να δω τον Βύρωνα έναν όμορφο, ζωντανό και οργανωμένο Δήμο.