Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Βύρωνα με καταγωγή από την Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Από το σχολείο κα την οικογένεια μου έμαθα να είμαι ενεργός πολίτης.
Σπούδασα σε ΙΕΚ ως τεχνικός Διακόσμησης. Από το 1999 είμαι υπεύθυνη διακόσμησης και διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων κυρίως σε βιτρίνες καταστημάτων.
Αναλαμβάνω το στήσιμο εκθεσιακών χώρων όπως επίσης τον σχεδιασμό την οργάνωση και τη διακόσμηση γάμων βαπτίσεων και λοιπών εκδηλώσεων.Έχω εργαστεί ως υπεύθυνη πωλήσεων σε επιχειρήσεις .
Είμαι Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων στο 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα και συμμετέχω σε μια προσπάθεια που στόχο έχει την αρωγή σε υλικό, τεχνικό και καλλιτεχνικό επίπεδο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Θεωρώ ότι για να μεγαλώσουν σωστά οι νέες γενιές οφείλουμε να παραδώσουμε ένα περιβάλλον που να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους (πνευματικές, αθλητικές, μορφωτικές, συναισθηματικές ).
Έγγαμη και μητέρα 1 παιδιού, πιστεύω στη δύναμη της θέλησης, της καλοσύνης και της ευγένειας!
Επέλεξα να συμμετέχω στην προσπάθεια του Μίλτου Μπαντή με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ, έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και το πρόγραμμα του.
Γνωρίζοντας τις καθημερινές δυσκολίες της πόλης μου, θέλω να βοηθήσω να γίνουμε περήφανοι ξανά για τις γειτονιές του Βύρωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *