Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βύρωνα.
Είναι απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στον τομέα της Πυρηνικής Φυσικής και «στοιχείων Σωματιδίων».
Το 2012 ασχολήθηκε με την Ιατρική Φυσική και απέκτησε τον τίτλο της διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών! Παράλληλα εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθήνας και στο μεταπτυχιακό διπλώματα ειδίκευσης «η νεοπλασματική νόσος στον Ανθρωπο».
Μιλάει αγγλικά γαλλικά και γερμανικά.Εχει ενεργό συμμετοχή σε πολυάριθμες εθελοντικές δράσεις που αφορούν τον Βύρωνα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.
Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 θέτει υποψηφιότητα για ακόμα μια φορά σαν δημοτικός σύμβουλος με το «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ».Θεώρει πως ο Μίλτος Μπαντής εκτός από φίλος είναι και ένας άνθρωπος με αξίες και όραμα για την πόλη μας.
Νέος αλλά με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία και βαθιά γνώση των προβλημάτων της πολης μας, πιστεύει ότι είναι η καλύτερη επιλογή για έναν ανθρώπινο και σύγχρονο δήμο. Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφάσισε να σταθεί δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια ζητώντας από τους πολίτες του Βύρωνα να την τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *